Info

Terapiapalvelut Anu Kuru

Hinnasto
Terapiaistunnon ja Skype-terapiasession pituus on 45 minuuttia. Veloitan siitä 45 euroa kerralta. Halutessasi istunto voidaan pitää 60 minuutin mittaisena, jolloin sen hinta on 60 euroa.

Pariterapiaistunto pidetään yleensä vähintään tunnin mittaisena, ja siitä veloitan 80 euroa kerralta.

Hinnoistani ei ole mahdollista saada Kela-vähennystä. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Terapiaa Skypen kautta
Olen yhteydessä asiakkaisiini tarvittaessa myös Skype-yhteyden kautta, jolloin voit rauhassa keskustella kanssani vaikka kotoasi käsin videoyhteydellä. Myös nyt koronan aikaan se on turvallinen tapa pitää terapiatapaaminen. Voit ottaa Skypen ilmaiseksi käyttöösi.
Löydät minut Skypen kautta nimellä Terapiapalvelut Anu Kuru.

Skype-tilien väliset puhelut ovat ilmaisia. Skype-istuntoa varten tarvitset älypuhelimen tai kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen tai padin. Varaa aika etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse.

Ota yhteyttä
Soita tai laita tekstiviesti taikka jätä ääniviesti, jos en pysty vastaamaan puhelimeen:
045 310 2507.
Laita sähköpostia, niin otan yhteyttä: anu@terapiapalvelut-anukuru.fi

Vastaanottoni
Vastaanottoni sijaitsee Espoon Kuitinmäessä Terapiahuone Mielen Tilassa osoitteessa

Kuunkehrä 2 A, 4. kerros, 02200 Espoo.

Paikka on esteetön, eli perille pääsee helposti myös pyörätuolilla tai rollaattorin kanssa. Kuitinmäkeen pääsee helposti mm. Matinkylästä metrolta ja Espoon keskuksen suunnasta bussilla. Katso Hsl:n reittioppaasta tarkemmin.

Otan asiakkaita vastaan perjantaisin ja lauantaisin.

Yhteydenottolomake
Voit ottaa minuun yhteyttä myös oheiselle yhteydenottolomakkeella. Otan yhteyttä pikimmiten, kun saan viestisi. Käydään puhelimessa läpi toiveitasi ja tilannettasi ja sovitaan tapaaminen tai yhteydenotto Skypen kautta.